Manóstressz – 1 - 4. osztályig
Gyerekideg – 5 - 8. osztályig
Kamaszfeszkó – 9 - 12. osztályig

 

Pályázati támogatóink:

 

     MagNet Bank 6cm

Alapítványunk a Magnet Bank segítségével 9 osztályhoz juttatta el 2019. őszén az Alap Sulinyugi programot.

A Sulinyugi foglalkozásokkal 228 gyerekhez vittünk el interaktív, játékos tréninget arról, hogyan lehetnek a testük kapitányai, vagyis hogyan vezethetik le a feszültségeket olyan módon, hogy azzal ne ártsanak se másnak, se maguknak. Az az attitűdjük erősödött, hogy nem vagyunk kiszolgáltatva az érzelmi állapotainknak, képesek vagyunk rá, hogy akár egyszerű, mindennapi módszerekkel kezeljük a saját stresszünket. A program elősegítette, hogy a gyerekek, tanáraik és szüleik (akiket a kiadványaikkal értünk el) egy nyelvet beszéljenek és gyakorlati tippeket kapjanak a stresszmanagementben.

Alapítványunkat 2020-ban is segítette támogatásával a Magnet Bank, mely támogatási összeg segítségével Sulinyugi programunkat és működési költségeinket tudtuk finanszírozni. Köszönjük a támogatást! 

 

 

 

Alapítványunk az E.ON Hungária Zrt. segítségével valósította meg a 2019. őszi Sulinyugi önkéntes képzést. 

A 2018-19-es tanévben az E.ON Hungária Zrt. támogatásával valósult meg a Sulinyugi – Egészségesebb és kiegyensúlyozottabb pécsi gyerekek program. A program segítségével 8 osztálynak vittük el a nyugalom üzeneteit a Pécsi Mezőszél Utcai Általános Iskolában. A gyerekeken kívül 31 pedagógus is részt vehetett Sulinyugi tanári tréningen. Köszönjük az együttműködést minden résztvevőnek!

 

Tesco programme logo

A Tesco pályázati támogatásának köszönhetően 2020-ban XIV.kerületi iskolákba visszük el a nyugalom üzeneteit.

 

 

 CH logo base rgb diff c byU CHR byU Darkblue 1

A Cherrisk segítségével 2020. tavaszán 8 budapesti osztálynak tudtuk elvinni a stresszkezelés módszereit, a Sulinyugi programunkkal egy kis plusz napfényt és derűt vittünk az osztályoknak. A játékos, 45 perces foglalkozás során felkeltettük a gyerekek figyelmét arra, mit tehetnek Önmagukért, tudatosítottuk a stresszkezelés fontosságát, és azt, hogy mindenki képes a saját feszültségét kezelni.

 

  

Együttműködő partnereink:

PFY logo 2017 RGB          Orientify logo png 2363px 300dpi RGB

 

Grafikai támogatónk:

KM logók 01Eszköz támogatónk:

  Kezedben a biztonsagod vektor logo 3          bolkoprint logo  

 

 

10%-os rendszeres támogatóink:

         

     

 

Partnereink