Az alábbi témákban tudunk segítséget nyújtani:  

kifáradás, túlterhelődés, munkahelyi vagy párkapcsolati konfliktusok, egészséggel kapcsolatos aggodalmak, a munka és a magánélet egyensúlyának felborulása, indulatkezelési gondok, családi problémák, gyermeknevelési gondok, a munkában betöltött szereppel való elégedetlenség, önértékelési zavar, túlzott megfelelési vágy, a szükségletek kifejezésének nehézsége, határkezelési gondok, alvászavar, életmód- és szokásváltoztatás. 

Egy alkalmas konzultáció - helyzetértékelés 

Bejelentkezhetsz egy beszélgetésre elköteleződés nélkül is. Egy beszélgetés segíthet abban, hogy ráláss a szerepedre a problémás helyzetben. Közösen megbeszéljük az irányt, amerre érdemes elindulnod, hogy a helyzet jobb legyen. Egy alkalom nem old meg mindent, de adhat egy képet a megoldási útvonalról.  

Egy alkalmas konzultáció ára: 20.000 Ft / alkalom 

Konzultációs csomagok  

     5 alkalmas konzultációs csomag 

5 alkalom általában elég egy nehéz helyzetben az elmozduláshoz. Ezeket az alkalmakat fókuszáltan az első helyzetértékelésen átbeszélt témára fordítjuk. A kitűzött célhoz kapcsolódó érzelmi szálakat kibogozzuk, és a szorosan ide tartozó érzelmi gátakat tudatosítjuk, feloldjuk. Ezzel tudjuk segíteni, hogy megtaláld a saját személyre szabott megoldásaidat. 

     12 alkalmas konzultációs csomag 

Ez a hosszabb folyamat lehetőséget ad a mélyebb lelki munkára, de a klasszikus pszichológiai konzultációkhoz képest rövidebb és fókuszált üzemmódban.  A kezdeti helyzetértékelés és a célok beállítása után pontosabb képet tudunk alkotni a hozott témádról, és nagyobb terünk van a hozzá kapcsolódó érzelmi gátak oldására is. A folyamat során abban segítünk, hogy megtaláld a saját megoldásaidat. Van idő ezeket finomhangolni, visszatérni a megvalósításukra vagy akár a továbbvitelükre is.   

     A konzultációs csomagok ára: 

5 alkalmas egyéni bérlet 85.000 Ft 
12 alkalmas egyéni bérlet 195.000 Ft 

Bérleteink 1 évig érvényesek. 

Mit érdemes tudnod a konzultációkról? 

A konzultációs alkalmak történhetnek online (videochat vagy hanghívás), vagy személyes formában a rendelőnkben. Egy alkalom 50 perces. Az alkalmakra sor kerülhet heti rendszerességgel (ezt ajánljuk a hatékony közös munka érdekében), de akár ritkábban (pl. kéthetente) is, megegyezés szerint.  

Munkánkat a Pszichológus Etikai Kódex alapján végezzük, amely klienseink és szakembereink védelmét is biztosítja, például többek között titoktartásra kötelez minket.  

A segítő folyamat nem a személyiség teljes mélységével dolgozik, nem minősül pszichoterápiának. (Szükség eseten klinikai pszichológushoz vagy pszichiáterhez irányítjuk a klienseket.)   

A konzultációval kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdésekre a GYIK-ben válaszolunk. 

 

Fotó: Oliver Kepka / Pixabay